Teletina s finim umakom
- Recept by coolinarika.com -Umak od rajčice s mozzarellom savršeno će se uklopiti s kuhanim mesom na vašem stolu, a desertno vino dati će zanimljivu notu ovoj jednostavnoj kombinaciji.
![Teletina s finim umakom](https://podravkaiovariations.azureedge.net/8a85e898-6387-11eb-acf2-0242ac120065/v/f2b1f6a6-64bc-11eb-b6c2-0242ac130010/1024x768-f2b21802-64bc-11eb-a115-0242ac130010.jpeg)
Priprema
Sadržaj vrećice uspite u 600 ml mlake vode. Miješajte pjenjačom sve dok juha ne zavrije. Kuhajte na laganoj vatri 5 minuta neprestano miješajući. Dodajte vino, kapare i maslinovo ulje.
Posluživanje: Umak poslužite uz narezanu teletinu s prilogom od njoka, kuhanog krumpira ili tijesta.
Savjet: Ovaj fini umak slaže se s kuhanom piletinom, puretinom i sl.