Lino lada cheesecake s malinama

Odvojite vrijeme za uživanje u slojevima decentnih okusa hladne torte s malinama, džemom i kokosom poslužene uz omiljeni liker od voća.

  • 30 min
  • Srednje zahtjevno
Lino lada cheesecake s malinama

Sastojci

Za podlogu:

  • 4 žlice mlijeka
  • 1 žlica kakaa u prahu
  • 30 g kokosova brašna
  • 80 g maslaca
  • 160 g mljevenih keksa

Za 1 kremu:

Za 2 kremu:

Za umak:

Priprema

  1. Keksima dodajte kakao, kokos, a zatim ulijte mlijeko i promiješajte. Dodajte rastopljeni maslac, dobro izmiješajte i ravnomjerno rasporedite u kalup za torte (Ø 24 cm) i utisnite da dobijete jednoličnu podlogu. Stavite u hladnjak 20 minuta da se podloga stisne.
  2. Kremu pripremite tako da u posudu ulijete mlijeko i mješavinu kreme te miješajte da dobijete kremu (2-3 minute). Zatim umiješajte sir, Lino ladu Gold Creamy i istučeni šlag 5+. Pripremljenu kremu nanesite na biskvit, poravnajte te ohladite.
  3. Mješavini za šlag kremu dodajte mlijeko i miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete kremu. Dodajte sir a zatim Lino ladu milk i promiješajte. Kremu nanesite na prvu kremu, poravnajte i stavite u hladnjak na 2 sata.
  4. Za umak lagano zagrijte džem i dodajte liker te dobro promiješajte.

Posluživanje: Tortu prekrijte malinama i poslužite s voćnim umakom.

Savjet: Maline možete zamijeniti drugim voćem.

Puding

Zadrhtite od uzbuđenja