Lino lada cheesecake s malinama
- Recept by coolinarika.com -Odvojite vrijeme za uživanje u slojevima decentnih okusa hladne torte s malinama, džemom i kokosom poslužene uz omiljeni liker od voća.

Priprema
Keksima dodajte kakao, kokos, a zatim ulijte mlijeko i promiješajte. Dodajte rastopljeni maslac, dobro izmiješajte i ravnomjerno rasporedite u kalup za torte (Ø 24 cm) i utisnite da dobijete jednoličnu podlogu. Stavite u hladnjak 20 minuta da se podloga stisne. Kremu pripremite tako da u posudu ulijete mlijeko i mješavinu kreme te miješajte da dobijete kremu (2-3 minute). Zatim umiješajte sir, Lino ladu Gold Creamy i istučeni šlag 5+. Pripremljenu kremu nanesite na biskvit, poravnajte te ohladite. Mješavini za šlag kremu dodajte mlijeko i miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete kremu. Dodajte sir a zatim Lino ladu milk i promiješajte. Kremu nanesite na prvu kremu, poravnajte i stavite u hladnjak na 2 sata. Za umak lagano zagrijte džem i dodajte liker te dobro promiješajte.
Posluživanje: Tortu prekrijte malinama i poslužite s voćnim umakom.
Savjet: Maline možete zamijeniti drugim voćem.