Rolada Lino lada

Uživajte u "zarolanoj" nježnosti okusa Lino lade milk i mascarpone sira u finom biskvitu.

  • 35 min
  • Jednostavno
Rolada Lino lada

Sastojci

Priprema

  1. Jaja i šećer pjenasto izmiješajte te dodajte ulje i mlijeko. Na kraju lagano umiješajte brašno pomiješano sa soli i praškom za pecivo. Smjesu lagano izmiješajte električnom miješalicom i izlijte u lim za pečenje (40 cm x 30 cm) obložen papirom za pečenje.
  2. Pecite 17 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C . Biskvit odmah pomoću papira za pečenje savijte u roladu i ostavite da se tako ohladi.
  3. Maslac sobne temperature, lino ladu i mascarpone dobro izmiješajte. Dobivenom kremom premažite roladu i ponovo zarolajte.

Posluživanje: Poslužite dobro ohlađeno.

Savjet: Umjesto mascarponea možete upotrijebiti kremasti sir.

ŠEĆERU BAJ-BAJ

Jedna slatka briga manje