Lino lada rolada

Ova neočekivana kombinacija dvaju raznobojnih namaza obradovat će vaše najdraže, i velike i male. Na prvi pogled možda pomislite da je to sve od čokolade, no pravo iznenađenje tek slijedi u sredini.

  • 50 min
  • Srednje zahtjevno
Lino lada rolada

Sastojci

Priprema

  1. Žumanjke i šećer pjenasto izmiješajte.
  2. Dodajte brašno koje ste pomiješali s praškom za pecivo i kakaom. Lagano izmiješajte i na kraju lagano umiješajte čvrsti snijeg od bjelanjaka.
  3. Smjesu istresite u pleh (40×32 cm) obložen masnim papirom. Pecite 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180°C.
  4. Pečeni biskvit pomoću papira za pečenje zarolajte i ostavite neka se ohladi. Ohlađeni biskvit odmotajte, skinite papir i premažite Lino ladom milk.
  5. Šlag 5+ stavite u visoku posudu i miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete čvrsti snijeg. Šlag premažite preko bijele Lino lade i zarolajte.
  6. Roladu izvana premažite Lino ladom duo i posipajte lješnjacima.

Posluživanje: Kolač dobro ohladite, narežite na šnite i poslužite.

Savjet: Za pripremu ovog deserta možete koristiti i Lino ladu nougat.

OD VIŠKA GLAVA BOLI

Nek okus dođe u fokus