Raskošna proljetna juha

U proljeće se osjećamo posebno umorno, a pravilnom proljetnom prehranom možemo taj osjećaj pretvoriti u polet i elan. Juhe su pri tome obavezan dio. Svega 20 minuta truda za odličnu juhu i dobar proljetni “spirit”.

  • 20 min
Raskošna proljetna juha

Sastojci

Priprema

  1. Na maslinovom ulju kratko popecite nasjeckani luk.
  2. Dodajte cvjetove očišćene brokule i cvjetače, mrkvu narezanu na kockice i pirjajte podlijevajući vodom 5-10 minuta.
  3. Dodajte passatu i litru kipuće vode. Uspite sadržaj vrećice Proljetne juhe, promiješajte i kuhajte na laganoj vatri oko 15 minuta.

Posluživanje: Pospite peršinom i poslužite toplo.

Savjet: Juhu kuhajte polupokrivenu.

Bezglutenska hrana

Mala, a tako nezgodna bjelančevina