Brzo jelo od teletine i povrća
- Recept by coolinarika.com -Fini odresci posuti popečenim sezamovim sjemenkama i posluženi s kuhanom rižom ili širokim rezancima biti će pravo rješenje za današnju enigmu kuhanja.

Priprema
Meso narežite na tanje rezance, popecite ga na zagrijanom ulju do zlatne boje i izvadite iz tave. Luk i paprike narežite na rezance, tikvice i stapku celera na ploške, a zatim na štapiće. Na istom ulju popecite narezanu papriku, stapku celera i mladi luk. Na kraju dodajte tikvice i lagano pržite dok povrće ne omekša. Na istom ulju popecite narezanu papriku, stapku celera i mladi luk. Na kraju dodajte tikvice i lagano pržite dok povrće ne omekša. Meso vratite, dodajte kukuruz šećerac, mahune koje ste skuhali u hladnoj vodi, ocijedili i ohladili. Pospite 1 žlicom Vegete, promiješajte, podlijte vinom, lagano pirjajte oko 5 minuta te izmiješajte. Na kraju dodajte male rajčice narezane na polovice i kratko popecite.
Posluživanje: Pospite popečenim sezamovim sjemenkama i poslužite s kuhanom rižom ili širokim rezancima.
Savjet: Po želji dodajte čili papričicu ili tabasco.