Integralni kruh iz pekača
- Recept by coolinarika.com -Tajna popularnosti pekača je u cjenovnoj dostupnosti, jednostavnoj pripremi, uštedi vremena i činjenici da svježi kruh možete imati kada god poželite. Uz dobre recepte i sastojke, kruh iz pekača nameće se kao ozbiljna konkurencija klasičnom.

Priprema
U posudu pekača stavite kvasac, dodajte brašna, zobene pahuljice, pšenične klice, lanene sjemenke, sol i šećer. Na kraju dodajte vodu i maslac. Pekač poklopite i odaberite program za pečenje kruha ( whole wheat ), program za dizanje (bake raisin ) i veličinu kruha (extra large ).Uključite tipku start npr. u 19 sati, da bi vam kruh bio pečen sljedeće jutro u 8 sati. (Radnja na ovom programu traje najduže 13 sati).Nakon 13 sati pekač će se zvučno oglasiti. Stisnite stop , isključite iz struje i izvadite kruh iz pekača.
Posluživanje: Poslužite uz nareske i sireve.
Savjet: Ovaj kruh može stajati i nekoliko dana i bit će svjež upravo zbog svojih sastojaka. Sve sastojke dodajte onim redoslijedom koji odgovara radu vašeg pekača.