Običan kruh
- Recept by coolinarika.com -Običan kruh koji je izvrstan bar toliko koliko su i oni neobični, pripremit ćete uz minimalno truda i vremena uz pomoć pekača. Sastojke ubacite i odaberite program. Lakše ne može, a gotovo ni bolje.

Priprema
U posudu pekača prvo stavite kvasac, dodajte brašno, sol i šećer. Na kraju dodajte vodu i maslinovo ulje. Pekač poklopite i odaberite osnovni program za pečenje kruha ( basic ), program za brzo dizanje (bake rapid ) i veličinu kruha (large ).Uključite tipku start . Radnja na ovom programu traje 1 sat i 55 minuta. Nakon isteka vremena pekač će se zvučno oglasiti.Stisnite stop , isključite iz struje i izvadite kruh iz pekača.
Posluživanje: Poslužite uz hladna i topla jela.
Savjet: Prilikom vađenja kruha iz posude pekača obavezno imajte na rukama zaštitne platnene rukavice da se ne opečete. Sve sastojke dodajte onim redoslijedom koji odgovara radu vašeg pekača.