Tiramisu beze torta

Beze kore poslužit će vam kao gotova podloga, pomoću koje ćete u tren oka stvoriti prhku, laganu poslasticu. Možete ih napraviti sami ili kupiti gotove u slastičarskoj radnji. Svakako probajte tortu s mirisnom tiramisu kremom!

  • 30 min
  • Jednostavno
Tiramisu beze torta

Sastojci

  • 100 g džema od borovnica
  • 2 beze kore

Za kremu

  • 200 ml mlijeka
  • 150 ml vrhnja za šlag
  • 2 žlice narančina soka
  • 1 žlica instant kave
  • 2 žlice vruće vode
  • 1 Tiramisu krema Dolcela

Za ukrašavanje

  • kakao u prahu

Priprema

  1. Sadržaj vrećice Tiramisu kreme dodajte mješavini mlijeka i vrhnja za šlag te narančina soka. Miješajte električnom mješalicom tri minute.
  2. Instant kavu pomiješajte s vrućom vodom, ohladite i umiješajte u Tiramisu kremu.
  3. Beze podlogu premažite s pola količine džema od borovnice. Na to rasporedite pola količine Tiramisu kreme, pokrijte drugom beze korom, premažite preostalim džemom i Tiramisu kremom.
  4. Tortu ostavite u hladnjaku pola sata, a zatim poslužite.

Posluživanje: Prije posluživanja tortu pospite kakaom u prahu.

Savjet: Ova fina torta izvrsna je ideja za iznenadne goste.

Začini inspiracije

Monozačini