Puding

Zadrhtite od uzbuđenja

Kremasti puding u čokoladnim zdjelicama

Nakon večere pojavite se sa šarmantnim desertom u čokoladnim zdjelicama i oduševljenje vaših najdražih gostiju bit će zagarantirano.

  • Jednostavno
Kremasti puding u čokoladnim zdjelicama

Sastojci

Za posluživanje

  • voće po želji

Priprema

  1. Čokoladu rastopite u vodenoj kupelji.
  2. Balone (napuhane) s dnom uronite u čokoladu te stavite na papir za pečenje. Čokolada koje se slijeva oblikovat će stalak te pustite da se ohladi do kraja. Zatim balone probušite, a ostat će vam zdjelica od čokolade.
  3. Za kokos kremu škrobno brašno Gussnel pomiješajte sa kokosovim brašnom, šećerom, Burbon vanilija šećerom i 7 žlica hladnog mlijeka. Preostalo mlijeko zagrijte do vrenja i umiješajte pripremljenu smjesu.
  4. Kuhajte uz miješanje 1-2 minute. Puding izlijte u drugu posudu i pustite da se ohladi (povremeno promiješajte da se ne načini korica) ili prekrijte folijom.
  5. Čokoladni puding pripremite na isti način samo u mlijeko dodajte kockice čokolade da se otopi i slatko vrhnje. Pustite također da se ohladi do kraja.
  6. U čašicu od čokolade stavite kokos kremu do pola a zatim čokoladnu kremu (možete ju nanesti pomoću slastičarske vrećice s nastavkom i oblikovati ružice preko kokos kreme).

Posluživanje: Slasticu ukrasiti voćem po želji i poslužite.

Savjet: Balone prije napuhavanja navlažite tako da se lakše izvade iz čokolade.

Sportski život

U zdravoj hrani, zdrav duh