Puding

Zadrhtite od uzbuđenja

Sočna čokoladna poslastica

Šarmu pudinga u čašicama teško se može odoljeti stoga se prepustite uživanju u najdražem okusu.

  • 50 min
  • Jednostavno
Sočna čokoladna poslastica

Sastojci

Priprema

  1. Rasporedite u vatrostalne staklenke (kao za sufle) koje ste prethodno namazali maslacem. Pecite u pećnici zagrijanoj na 165°C 40-45 minuta.
  2. Na kraju umiješajte snijeg od bjelanjaka.
  3. Slasticu izvadite iz pećnice i pustite da se malo ohladi.
  4. Žutanjke i šećer pjenasto izmiješajte. Dodajte ulje, mlijeko, slatko vrhnje, kakao, prašak za puding, prašak za pecivo, bademe i promiješajte.
  5. Bjelanjke odvojite od žumanjaka i istucite u čvrsti snijeg.

Posluživanje: Topli kolač poslužite s kuglicom sladoleda.

Savjet: Smjese je dovoljno za 6 staklenki.

BEZGLUTENSKA HRANA

Mala, a tako nezgodna bjelančevina