Puding

Zadrhtite od uzbuđenja

Panna cotta desert

Nježni okus kokosa pripremite za ljubitelje laganog deserta i uživajte u finim malinama s komadićima pistacije.

  • 30 min
  • Jednostavno
Panna cotta desert

Sastojci

Priprema

  1. Pripremite 4 staklene čaše ili posudice za posluživanje (više, uske, Mason).
  2. U posudu prikladnu za miksanje ulijte hladno mlijeko i slatko vrhnje te dodajte sadržaj mješavine za pripremu deserta.
  3. Miješajte električnom miješalicom na srednjoj brzini točno 1 minutu kako bi dobili desert odgovarajuće gustoće prikladne za izlijevanje u čaše.
  4. U čaše za posluživanje stavljajte naizmjenično kremu i maline. Slasticu ukrasite malinama, pospite pistacijama i dobro rashladite u hladnjaku prije posluživanja.
  5. Za preljev od malina u posudu ulijte 50 ml hladne vode i uspite sadržaj vrećice mješavine za malina preljev. Miješajte pjenjačom 1,5 min.
  6. Slasticu ukrasite malinama, pospite pistacijama i dobro rashladite u hladnjaku prije posluživanja.

Posluživanje: Poslužite s preljevom.

Savjet: Umjesto malina možete staviti neko drugo bobičasto voće.

Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma