Lagana pileća salata

Maštovitu salatu s piletinom, kukuruzom i šampinjonima pripremite s Vegetom Natur i uživajte u svježoj kulinarskoj kreaciji.

  • 35 min
  • Srednje zahtjevno
Lagana pileća salata

Sastojci

Priprema

  1. Pileće filee pospite Vegetom Natur univerzal. Pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane do zlatne boje.
  2. Zajedno s mesom na roštilju ispecite cijele šampinjone, tikvice i papriku narezane na ploške. Pospite grubo mljevenim paprom.
  3. Salatu narežite i stavite u veću zdjelu. Dodajte rajčice prerezane po pola i kukuruz šećerac. Zatim dodajte pečene šampinjone, pečeno povrće i piletinu narezanu na trakice
  4. Maslinovu ulju dodajte vinski ocat i umak prelijte preko salate te lagano promiješajte. Uz salatu poslužite popečene kruščiće.

Posluživanje: Poslužite odmah.

Savjet: Pileća prsa idealan su izvor proteina, a pripremljena na roštilju u kombinaciji s povrćem čine ukusnu salatu.

Žitarice

Vrijedne vaše pažnje