Veggie burger

Veggie burger

Savršeno ukusan

Najsočniji plant-based burger koji će se ikada naći između dva komada peciva! Plant-based burger snagom proteina iz graška nadjačat će sve one koji tvrde da je burger nezamisliv bez mesa. Bogatog je i punog okusa, prepun je vlakana, i s razlogom puca na titulu najukusnije bezmesne poslastice koju ste ikada probali. Zamrznuti burger ostavite 10 minuta na sobnoj temperaturi, premažite uljem i pecite na umjerenoj temperaturi uz često okretanje na grill tavi ili grillu. Poslužite u pecivu uz umake i fine salate, pustite mašti na volju omiljenu kombinaciju i uživajte

Ukratko...

Bogato proteinima • Izvor vlakana • Bogatog sočnog okusa

Zamrznute burgere ostaviti 10 minuta na sobnoj temperaturi i prije pečenja premazati uljem. Peći na umjerenoj temperaturi. GRILL PLOČA ILI GRILL TAVA Burger peći na malo zagrijanog ulja 10–12 minuta uz često okretanje (5–6 min sa svake strane). ROŠTILJ Burger peći 8–10... prikaži još Zamrznute burgere ostaviti 10 minuta na sobnoj temperaturi i prije pečenja premazati uljem. Peći na umjerenoj temperaturi. GRILL PLOČA ILI GRILL TAVA Burger peći na malo zagrijanog ulja 10–12 minuta uz često okretanje (5–6 min sa svake strane). ROŠTILJ Burger peći 8–10 minuta uz okretanje i premazivanje mješavinom ulja s malo vode. Burger je potpuno pripremljen kad njegova unutarnja temperatura dosegne 75°C. Nemojte ga prepeći.

voda, teksturirani proteini graška 20 %, kokosova mast, repičino ulje, izolat proteina graška 3,7 %, stabilizator (metil celuloza), jodirana sol, maltodekstrin, prirodne arome, emulgator (suncokretov lecitin), koncentrat soka od cikle za boju, ekstrakt jabuke, začini, koncentrirani sok od limuna u prahu, jabučni ocat, dekstroza, ekstrakt začina. Može sadržavati pšenicu, mlijeko, jaja, soju i celer u tragovima.

  • Čuvati: čuvati u zamrzivaču na temperaturi -18°C. Odmrznuti proizvod čuvati na temperaturi od +2°C do +7°C te ga upotrijebiti u roku od 24 sata. Jednom odmrznuti proizvod ne smije se više zamrzavati! Prije konzumiranja potrebna je temeljita termička obrada.
  • Trajanje: 300 dana.
  • Pakiranje: komercijalno-transportna kutijica, 238 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 199 kcal / 828 kJ
Masti = 12 g
- zasićene masne kiseline = 5.5 g
Ugljikohidrati = 4.5 g
- šećeri = 0.3 g
Vlakna = 4.4 g
Bjelančevine = 17 g
Sol = 1.5 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
BILJE ZA OBILJE

Više okusa bez pokusa