Zamaman puding s okusom maline odličan je izbor slastice, pogotovo ljeti, i idealan lagani desert za sve ljubitelje voćnih okusa.
Savršen uz bobičasto voće i šlag pjenu ili u tren oka gotov samostalan desert. Bez masti i proteina, ovaj je puding odličan izvor ugljikohidrata. Kako su ugljikohidrati glavni izvor energije u organizmu, posebice će biti dobar izbor za one najaktivnije.
Ukratko...
Zamaman puding s okusom maline • Za ljubitelje voćnih okusa • Savršen za ljetne slastice
Značajke proizvoda

Bez glutena
pomiješajte prašak za puding s 3 žlice (40 g) šećera. Od ½ l hladnog mlijeka oduzmite 6 žlica i dobro ih promiješajte sa smjesom pudinga i šećera. Ostatak mlijeka skuhajte, odmaknite s vatre i dodajte mu razmućeni prašak za puding. Vratite na vatru te miješajući kuhajte... prikaži još pomiješajte prašak za puding s 3 žlice (40 g) šećera. Od ½ l hladnog mlijeka oduzmite 6 žlica i dobro ih promiješajte sa smjesom pudinga i šećera. Ostatak mlijeka skuhajte, odmaknite s vatre i dodajte mu razmućeni prašak za puding. Vratite na vatru te miješajući kuhajte 1 – 2 minute. Vrući puding uspite u navlažene posudice i ostavite da se ohladi. Gotov puding ukrasite šlag pjenom Dolcela, čokoladnim ukrasima, svježim ili kandiranim voćem, voćnim sirupima, sokovima ili kompotima.
kukuruzni škrob, aroma, jodirana sol, bojilo (karmin). Može sadržavati mlijeko.
- Čuvati: na suhom i hladnom mjestu.
- Trajanje: 12 mjeseci.
- Pakiranje: 40 g.
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 350 kcal / 1486 kJ |
---|---|
Masti | = 0 g |
- zasićene masne kiseline | = 0 g |
Ugljikohidrati | = 87 g |
- šećeri | = 0 g |
Bjelančevine | = 0 g |
Sol | = 0.52 g |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Dolcela
- Dolcela deserti
- TIP PROIZVODA
- Slastice
- Pripomoć za pripremu slastica
- OBROK
- Doručak
- Međuobrok
- STUPANJ PRIPREME
- Polugotovo
- OKUS
- Slatko
- GLAVNI SASTOJAK
- Ostalo
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Bez glutena
- Prikladno za vegetarijance