Premium puding toffee

Premium puding toffee

Karamela koja obuzima sva osjetila

Ne morate više čekati na mjesto u vrhunskim restoranima kako biste okusili slastan miris i okus karamele! Ovu ukusnu slasticu Dolcela donosi u vaše domove u obliku finog i kremastog premium pudinga. Jednostavna priprema i savršen spoj karameliziranog šećera i kremastog vrhnja, čine ovaj puding neodoljivim!

 

Ukratko...

Savršen spoj finog karameliziranog šećera i kremastog vrhnja • Puni kremasti okus mliječne karamele • Idealan kao krema u kolačima i tortama!

Značajke proizvoda

Bez glutena

pomiješajte prašak za puding s 40 g (3 žlice) šećera. Od ½ l hladnog mlijeka oduzmite 5 žlica i dobro ih promiješajte s pudingom i šećerom tako da dobijete homogenu smjesu. Ostatak mlijeka skuhajte, odmaknite s vatre i dodajte mu razmućeni prašak za puding te miješajući... prikaži još pomiješajte prašak za puding s 40 g (3 žlice) šećera. Od ½ l hladnog mlijeka oduzmite 5 žlica i dobro ih promiješajte s pudingom i šećerom tako da dobijete homogenu smjesu. Ostatak mlijeka skuhajte, odmaknite s vatre i dodajte mu razmućeni prašak za puding te miješajući kuhajte 1-2 minute. Vrući puding ulijte u navlažene posudice i ostavite neka se ohladi.

kukuruzni škrob, punomasno mlijeko u prahu, vrhnje u prahu, arome, karamelizirani šećer (3,7 %) (karamelizirani šećer, maltodekstrin), kakaov prah smanjene masti, bojilo (beta- karoten).

  • Čuvati: na suhom i hladnom mjestu.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: 43 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 375 kcal / 1586 kJ
Masti = 4.9 g
- zasićene masne kiseline = 3 g
Ugljikohidrati = 80 g
- šećeri = 3.1 g
Bjelančevine = 2.4 g
Sol = 0.11 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Puding

Zadrhtite od uzbuđenja