Panceta

Panceta

Prava majstorija!

Na 950 metara nadmorske visine, u idealnim prirodnim uvjetima, tijekom 95 dana pomnog soljenja, dimljenja, sušenja i zrenja, nastaje Majstorova panceta. Baština je to dalmatinskoga kraja, znanje prenošeno s koljena na koljeno, a rezultat je idealan omjer masnog i mesnog tkiva. Mirisna, savršeno slana i slasna, jednostavno neodoljiva. Dobar tek!

Ukratko...

Dimljeno prirodnim dimom • S morskom soli • Bogato proteinima

poslužiti na plati, kao hladno predjelo ili kao dio kulinarske delicije.

svinjska potrbušina, sol, konzervans E250.

  • Čuvati: pri temperaturi od +4°C do +8°C.
  • Trajanje: 180 dana.
  • Pakiranje: naresci 80 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 431 kcal / 1811 kJ
Masti = 35.9 g
- zasićene masne kiseline = 16.4 g
Ugljikohidrati = 2.5 g
- šećeri = 0 g
Bjelančevine = 25.9 g
Sol = 5.7 mg
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma