Lino voće s integralnim žitaricama

Lino voće s integralnim žitaricama

Zdrava i ukusna kašica za bebe

Važno je svoje mališane od malih nogu učiti zdravoj i uravnoteženoj prehrani. Ova kašica izvrstan je temelj za dobre prehrambene navike jer sadrži cjelovite žitarice u kombinaciji s raznolikim voćem. Osim što je lako probavljiva i zasitna, kašica je vrlo ukusna čak i najizbirljivijim mališanima. 

Ukratko...

Bez dodanog šećera – sadrži prirodne šećere

Priprema

promiješati prije upotrebe. Potrebnu količinu kašice izvadite iz staklenke i ponudite djetetu, ostatak proizvoda zatvorite i čuvajte u hladnjaku, upotrijebite unutar 48 sati. Preporučamo Vam da koristite plastičnu žličicu kako bi spriječili lom staklenke. Prije upotrebe... prikaži još promiješati prije upotrebe. Potrebnu količinu kašice izvadite iz staklenke i ponudite djetetu, ostatak proizvoda zatvorite i čuvajte u hladnjaku, upotrijebite unutar 48 sati. Preporučamo Vam da koristite plastičnu žličicu kako bi spriječili lom staklenke. Prije upotrebe provjerite da li je staklenka neoštećena. Ako se poklopac pod pritiskom udubljuje molimo Vas da proizvod ne koristite. Vakumirano: kod prvog otvaranja poklopac klikne.

  • Čuvati: na suhom mjestu i sobnoj temperaturi, ne izlagati suncu.
  • Trajanje: 548 dana.
  • Pakiranje: 190 g.

Sastojci

jabuka 45%, kruška 45%, voda, integralne žitarice 2,5% (krupica od cjelovitog zrna pšenice, brašno od cjelovitog zrna zobi), rižino brašno, koncentrat limuna, vitamin C (L-askorbinska kiselina).

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma