Lino Keksolino jabuka s kamilicom

Lino Keksolino jabuka s kamilicom

Neodoljiva kombinacija mlijeka, keksa, jabuke i nježne kamilice

Kakva zdrava kombinacija!

Mliječna kašica od pšenične krupice s dodatkom jabuke i najfinijeg keksa s maslacem obogaćena je s čak 3 vitamina i kalcijem, sastojcima neophodnim najmlađima u razdoblju intenzivnog rasta i razvoja.

Dodatak nježne kamilice blagog okusa čini ovu kašicu pravim izborom za djetetov miran san. 

u 2 dl (200 ml) prokuhane i na 50 °C ohlađene vode umiješajte 4 velike žlice (30 g) pahuljica i ukusan obrok je pripremljen. Djetetu ponudite uvijek svježe pripremljen Keksolino jabuka s kamilicom kao zamjenu za jedan mliječni obrok. Važno je pridržavati se upute o pripremanju... prikaži još u 2 dl (200 ml) prokuhane i na 50 °C ohlađene vode umiješajte 4 velike žlice (30 g) pahuljica i ukusan obrok je pripremljen. Djetetu ponudite uvijek svježe pripremljen Keksolino jabuka s kamilicom kao zamjenu za jedan mliječni obrok. Važno je pridržavati se upute o pripremanju obroka!

pšenična krupica 36 %, djelomično demineralizirana sirutka u prahu, jabuka kaša 11 %, keks s maslacem 10 % (pšenično brašno, šećer, maslac 8%, dekstroza, suncokretovo ulje, mlijeko punomasno u prahu, emulgator soja lecitin, aroma vanilin), šećer, škrob, obrano mlijeko u prahu, kalcijev laktat, vitamini (ß karoten, tiamin-mononitrat, kolekalciferol), aroma vanilin i ekstrakt kamilice 0,1%. Može sadržavati lješnjak.

  • Čuvati: na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi! Sadržaj otvorene vrećice upotrijebite tijekom tri tjedna. Nakon uporabe vrećicu i kutiju dobro zatvorite.
  • Trajanje: 12 mjeseci.
  • Pakiranje: kutija 200 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 399 kcal / 1696 kJ
Masti = 1.3 g
- zasićene masne kiseline = 0.7 g
Ugljikohidrati = 86 g
- šećeri = 37 g
Vlakna = 3.7 g
Bjelančevine = 9 g
Sol = 0.25 g
Vitamin A = 253 μg
Vitamin D = 6 μg
Tiamin = 0 mg
Kalcij = 350 mg
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
OD VIŠKA GLAVA BOLI

Nek okus dođe u fokus