Jeger

Jeger

U lovu na sjajan okus

Već dugi je niz godina vjerni suputnik vaših izleta i roštiljada na otvorenom, ali i sjajno društvo u kuhinji. Podravka Jeger se odlično snalazi u raznim situacijama, a s tanjura nestaje brže nego zec u šumskom grmu.

Kvalitetna svinjetina i govedina u ovoj skladnoj kobasici oplemenjene su začinima za još više okusa, a do vas dolazi u karakterističnom obliku i pakiranju. Kad ste u potrazi za izvrsnim doručkom ili večerom, nema boljeg ulova!

Ukratko...

Dugogodišnja tradicija proizvodnje i kvalitete • Izrađen od kvalitetnih komada mesa • Posebna mješavina začina

Priprema

Poslužiti bez dodatne pripreme narezan u sendviču, kao hladno predjelo ili kao sastavni dio raznih kulinarskih delicija kao što su jeger kuhan u vinu ili pak pečen na roštilju, na štapu na otvorenoj vatri…

  • Čuvati: od 1°C do 4°C.
  • Trajanje: pakirano u kontroliranoj atmosferi - 45 dana.
  • Pakiranje: 300 g 1400 g

Sastojci

meso 85% (svinjsko i goveđe), svinjsko masno tkivo, kuhinjska sol, začini i ekstrakti začina, bjelančevine soje, dekstroza, emulgator E450, antioksidans E316, konzervans E250, aroma, bojilo E120. Može sadržavati gorušicu.

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Roštilj

Delicije u kojima uživamo s posebnim žarom