Goveđi haše

Goveđi haše

Tako dobro paše!

I najveća glad se lako rješava u minimalnom roku od samo dvije minute: istresite i podgrijte haše! Dobro paše uz sve vrste tjestenine, rižu ili krumpir, ili kao posebno fin namaz na kruhu ili tostu.

Pripremljen je prema tradicionalnoj recepturi bez umjetnih bojila i nositelj QUDAL medalje kvalitete, pa pouzdano možemo reći kako je pravi šampion domaćeg okusa u kategoriji sprint pripreme!

Ukratko...

Okus domaće kuhinje • Bez dodanih bojila • Gotovo za 2 minute

Na kuhinjskoj peći: sadržaj limenke ispraznite u prikladnu posudu. Zagrijavajte na umjerenoj vatri uz stalno miješanje. U mikrovalnoj pećnici: sadržaj limenke ispraznite u posudu prikladnu za mikrovalnu pećnicu, pokrijte i zagrijavajte 1 - 2 minute na 700 W. Promiješajte... prikaži još Na kuhinjskoj peći: sadržaj limenke ispraznite u prikladnu posudu. Zagrijavajte na umjerenoj vatri uz stalno miješanje. U mikrovalnoj pećnici: sadržaj limenke ispraznite u posudu prikladnu za mikrovalnu pećnicu, pokrijte i zagrijavajte 1 - 2 minute na 700 W. Promiješajte i poslužite.

kuhane goveđe iznutrice (pluća, srca, jetra, bubreg) 47%, voda, koncentrat rajčice, goveđi loj, začini, kukuruzni škrob, kuhinjska sol, pšenično brašno, šećer, vinski ocat. Može sadržavati jaja, soju, mlijeko i celer u tragovima.

  • Čuvati: na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
  • Trajanje: 36 mjeseci.
  • Pakiranje: limenka 200 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 135 kcal / 567 kJ
Masti 7.6 g
- zasićene masne kiseline 4.6 g
Ugljikohidrati 5.6 g
- šećeri 1.9 g
Bjelančevine 11 g
Sol 2 g
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Mesoljupci

Nema tice do prasice!