Vegeta Natur nagrađena u Poljskoj

Vegeta Natur u Poljskoj je proglašena Hit FMCG proizvodom 2010. prema izboru utjecajnog časopisa za trgovce Życie Handlowe. Vegetu Natur najboljom novinom ocijenili su direktori prodaje lanaca Selgros, Tesco, Tradis i Nielsen, koji su birali proizvode s najvećim potencijalom zarade.

Vegeta Natur - izravno iz prirodeNakon što je u Češkoj pobijedila na prestižnom nezavisnom natjecanju Izbor potrošača - Najbolja novina 2010. godine, Vegeta Natur u Poljskoj je proglašena Hit FMCG proizvodom 2010. prema izboru utjecajnog časopisa za trgovce Życie Handlowe.

Vegetu Natur najboljom novinom ocijenili su direktori prodaje lanaca Selgros, Tesco, Tradis i Nielsen, koji su birali proizvode s najvećim potencijalom zarade.

U izboru za nagradu za hit proizvod široke potrošnje ocjenjivački sud u obzir je uzimao originalnost i kvalitetu proizvoda, njegovu dostupnost u trgovinama, cijenu, pakiranje i prodajnu podršku.

Vegeta Natur - u Poljskoj Hit FMCG proizvodom 2010. prema izboru utjecajnog časopisa za trgovce Życie HandloweNagrade su dodijeljene na svečanoj ceremoniji koja se 16. lipnja održala u Varšavi: "Iznimno smo zadovoljni što je naš novi proizvod Vegeta Natur stekao takvu popularnost među kupcima, a trgovcima donio opipljivu korist", rekla je tom prigodom direktorica marketinga Podravke u Poljskoj Anna Wierzchowska, dodavši kako je dobivena nagrada potvrda visoke kvalitete proizvoda pod markom Vegeta koja je poznata diljem svijeta.

"Hit FMCG" organizira časopis "Życie Handlowe" s ciljem odabira najprodavanijih proizvoda koji su u određenom periodu donijeli najveći profit trgovinama. U ovogodišnjem izdanju časopisa ocijenjeno je 187 proizvoda 77 proizvođača i distributera u 27 kategorija.

Vegeta Natur potpuno je novi proizvod u segmentu univerzalnih začina, koji je nadahnut prirodom i namijenjen svima koji žele uživati u okusu, a pridaju važnost zdravoj prehrani. Proizvod sadrži samo prirodne sastojke bez umjetnih aditiva i konzervansa, a zahvaljujući posebno odabranoj aromatičnoj mješavini povrća Vegeta Natur jamči prirodni okus jela i užitak u kuhanju.