Podravka svojim proizvodima pomogla obitelji Peroš

Potaknuti medijskim napisima o nezavidnim životnim uvjetima u kojima se našla obitelj Peroš iz Krapine, Podravka se odlučila odazvati njihovoj molbi za pomoć.

Podravka svojim proizvodima pomogla obitelji PerošPotaknuti medijskim napisima o nezavidnim životnim uvjetima u kojima se našla obitelj Peroš iz Krapine, Podravka se odlučila odazvati njihovoj molbi za pomoć. S troje maloljetne djece (11 mjeseci, 3 i pol te 13 i pol godina) u obitelji Peroš zaposlen je samo otac, dok je majka nezaposlena i kod kuće s djecom. Do sad su bili podstanari u šest stanova i tri kuće, a selidba s malom djecom predstavlja izrazit problem. Nakon što otplate dva kredita, stanarinu i režije, od zaštitarske plaće im ne preostaje novaca za hranu i potrepštine za djecu.

Stoga je Podravka i na ovom primjeru odlučila pokazati kako je kompanija sa srcem. Osim toliko željenog Čokolina, Podravka je donirala i pahuljice za doručak, polugotova jela i dehidrirane juhe, konzervirane mesne i riblje proizvode te konzervirano povrće, sokove i druge proizvode iz svog asortimana. Donaciju su im jučer, 15. svibnja, uručili predstavnici Podravkinih Korporativnih komunikacija.

- Iznenađen sam ovom nesebičnom gestom i količinom hrane koju nam darujete, tako da o tome sada nećemo morati neko vrijeme brinuti. Hvala vam... zbilja ste kompanija sa srcem - rekao nam je dirnut Franjo Peroš prilikom preuzimanja donacije.

Ako želite pomoći obitelji Peroš, osim hrane i potrepština za djecu, možete im i uplatiti sredstva na žiro račun 2360000 - 1000000013, poziv na broj 3110730252.