Vegeta BIO dijeli 10.000 uzoraka: Prijavi se i osvoji

Od 22. veljače na stranici VEGETA BIO ispuni prijavnu formu svojim podacima i osvoji jedan od 10.000 besplatnih uzoraka Vegete BIO

Svi kojima je važan održiv način života pažljivo biraju prehrambene proizvode koje kupuju. Ako uz to istinski uživaš u hrani i želiš joj dodati savršen i zaokružen okus – obožavat ćeš Vegetu BIO.  Odličan okus je nešto sasvim prirodno, a evo što ju čini tako posebnom:

  • nositelj je BIO certifikata, a svi su sastojci iz biološke proizvodnje
  • sadrži više od 10 vrsta povrća, a za dobivanje 1 vrećice od 120g Vegete BIO korišteno je 375 g svježeg povrća
  • sadrži morsku sol i nema dodanog šećera
  • bez glutena, laktoze, aditiva i konzervansa i bez dodanog MSG-a
  • primjerena je Plant based prehrani te je vegan friendly

Vegeta BIO pronaći će mjesto u brojnim kuhinjama diljem Hrvatske i svijeta i svakom će jelu dati onaj prepoznatljiv, savršen okus. Ideje za maštovite recepte i savjete za pripremu jela skupili smo na jednome mjestu, u Vegeta BIO kuharici. Ako si više fan videorecepata, pronaći ćeš i njih i prateći ih uživati u lakoj pripremi slasnih jela obogaćenih Vegetom BIO.

Kako do besplatnog uzorka Vegete BIO?

Kupovinom organskog zajedno pomažemo okolišu, a kako bismo svima približili ovaj ukusni novitet pripremili smo 10.000 besplatnih uzoraka Vegete BIO. Prijavi se i među prvima osvoji i isprobaj jedan od njih. Evo kako:

  1. Od 22. veljače na stranici VEGETA BIO klikni na Prijavi se
  2. Ispuni prijavnu formu osobnim podacima
  3. Pričekaj da stigne jedan od 10.000 besplatnih uzoraka Vegeta BIO 18g pakiranja i uživaj u svojim maštovitim i ukusnim obrocima.

Uz jedinstven okus i kvalitetu koju ti donosi Vegeta BIO, kupovinom ovog organskog proizvoda pokazuješ da brineš za Planet na kojem živiš i podržavaš održivost življenja. Uživaj u novoj Vegeti BIO, stvaraj ukusna jela i budi dio zajednice koja već generacijama uživa u izvornoj aromi i okusima prirode.