Nagradni natječaj: Osvoji sjemenke originalnih sorti Podravkinih paprika

I ove godine, sad već tradicionalno, Podravka dijeli sjemenke svojih originalnih sorti paprika: Slavonke i Podravke. One su temelj svake teglice Podravka ajvara, njegovog domaćeg okusa i vrhunske kvalitete

Vrhunska kvaliteta zahtjeva pažnju od prvih koraka u procesu: od sadnje paprika, preko brige za paprike, do njihove prerade u superfood hranu – ajvar. Kako bi svi zainteresirani i sami to iskusili, svatko je u mogućnosti prijaviti se i sudjelovati u natječaju putem kojeg se dijele sjemenke Podravka i Slavonka paprika. No ove je godine princip prijave nešto drugačiji.

Potrebno je zapratiti Instagram profil Ajvarizam gdje će svakog dana, u periodu od 21. veljače do 12. ožujka 2022., biti objavljen početak dnevnog Happy hour-a. Unutar Happy hour-a svatko se može prijaviti za dobivanje svog paketića sjemenki paprika putem prijavne forme na https://www.podravka.hr/originalne-sorte-paprika-podravka/. Prijava je moguća dok se ne podijeli 500 paketića ili maksimalno u trajanju od šest sati, a eventualni nepodijeljeni paketići iz tog perioda prebacuju se u sljedeći dan.

Svaka prijava na nagradni natječaj ulazi u bazu iz koje će biti nagrađeno 10.000 prijava s potpunim podacima.