Proslava u povodu Praznika rada
U povodu Praznika rada planirane su mnogobrojne aktivnosti za obilježavanje i proslavu najstarijeg praznika svih radnika, koji će se obilježavati na koprivničkom gradskom trgu..
U povodu Praznika rada planirane su mnogobrojne aktivnosti za obilježavanje i proslavu najstarijeg praznika svih radnika, koji će se obilježavati na koprivničkom gradskom trgu. Na inicijativu Grada, organizacija prehrane je ovog puta u rukama Podravke. Tom prigodom, u šatoru postavljenom pokraj Pivnice Kraluš, Podravkini će kuhari pripremati jela s roštilja, a djelatnici Pivnice Kraluš pobrinut će se da gostima željena ponuda stigne na vrijeme.
Pozivamo vas na koprivnički trg u petak (u vremenu 18 - 22 sata) i u subotu (u vremenu 9 - 12 te od 18 - 23 sata) da uživate u delicijama s roštilja. Za samo 10,00 kn možete isprobati fine svježe Podravka ćevapčiće, pljeskavice, roštilj kobasice i jeger s roštilja mesne industrije Danica. U porciju je uključen i Podravka ajvar i senf, kruh, luk i Studenac. U subotu navečer, 1. svibnja pozivamo Vas i na degustaciju pilećeg paprikaša. U ime djelatnika Pivnice Kraluš i Marketinga PP meso, želimo svim gostima da se potpuno prepuste izazovima dobre hrane i pića kako bismo dostojno proslavili Praznik rada.