Okus tradicije u Pivnici Kraluš
Tijekom mjeseca prosinca u Pivnici Kraluš traju „Dani kolinja". Svake subote i nedjelje od 9 do 13 sati, u Pivnici Kraluš možete kušati tradicionalne, autohtone delicije koje su već pomalo zaboravljene u konzumaciji suvremenog čovjeka i mlađih generacija.
Tijekom mjeseca prosinca u Pivnici Kraluš traju „Dani kolinja". Pozivamo sve gurmane da nas posjete i kušaju čvarke, prezvušt s lukom, pečene krvavice s kiselim zeljem, svinjska jetrica na žaru, restani svinjski mozak s jajima, kuhani sušeni buncek, štrukle sa zeljem ili hajdinskom kašom, kukuruznu zlevanku, sve to po vrlo pristupačnim cijenama.
Svakodnevno možete kušati tradicionalne, autohtone delicije koje su već pomalo zaboravljene u konzumaciji suvremenog čovjeka i mlađih generacija. To je pravi povratak u prošlost zaboravljenog kulinarstva. Uz to, svake subote i nedjelje u prosincu od 9 do 13 sati, u Pivnici Kraluš možete kupiti porciju domaćih čvaraka za samo 10,00 kuna te se okrijepiti uz besplatan Podravka čaj ili kuhano vino. Svi proizvodi su iznimne kvalitete mesne industrije Danica.