Brzi dip od jogurta

Omiljeni odabir jela bilo da je to roštilj, burgeri ili svježe povrće upotpunite s okusom grčkog dipa pripremljenog sa zanimljivim dodatkom spiruline i uživajte u osvježenoj kombinaciji zalogaja.

  • 5 min
  • Jednostavno
Brzi dip od jogurta

Sastojci

  • 150 g grčkog jogurta
  • 100 g kiselog vrhnja
  • 1 protisnuti češanj češnjaka
  • 1-2 žličice ocijeđenog limunova soka
  • 1 žlica narezanog vlasca
  • ½ žličice Vegeta & Spiruline

Priprema

  1. Grčkom jogurtu dodajte kiselo vrhnje, češnjak, limunov sok, vlasac i Vegeta & Spirulinu.

Posluživanje: Sve sastojke izmiješajte i poslužite uz burgere, meso s roštilja, pomfrit ili jednostavno uz narezano svježe povrće (štapići mrkve, stapke celera, krastavaca…)

Savjet: Pripremljen dip držite u hladnjaku do posluživanja.

Tajni život marinada

Najbolje leži kad odleži