Double choco brownies & Lino lada fondue

Oko spoja jagoda i čokolade nema previše rasprave. Dovoljno je prepustiti se kremastim okusima fondua od Lino Lade s dvostruko čokoladnim browniesom i mirisnim jagodičastim voćem.

  • 50 min
  • Jednostavno
Double choco brownies & Lino lada fondue

Sastojci

Za fondue:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 160°C i složite priloženi papirnati kalup za pečenje prema uputi.
  2. Mješavinu za tijesto uspite u posudu i dodajte šećer, jaja i omekšani maslac. Sve zajedno miješajte pjenjačom ili električnom miješalicom dok ne dobijete glatko tijesto.
  3. Zatim tijesto ulijte u papirnati kalup za pečenje, po površini ravnomjerno rasporedite komadiće čokolade i lagano ih utisnite u tijesto.
  4. Pecite u zagrijanoj pećnici 30 minuta.
  5. Pečeni kolač ostavite da se ohladi u kalupu, a zatim ga narežite na kockice veličine zalogaja.
  6. U zagrijano slatko vrhnje dodajte Lino Ladu i miješajte dok ne dobijete gustu kremu.
  7. Fondue stavite u keramičku posudicu i odmah poslužite.

Posluživanje: Kod posluživanja na duge vilice nabodite kockice Browniesa i jagode, pa uronite u fondue.

Savjet: Kockice browniesa možete staviti u zdjelicu i prije posluživanja preliti umakom te ukrasiti voćem kao što su maline, jagode, borovnice….

Ajvar

Razmazi svoje nepce