Australska piletina u finim začinima

Špagete pripremljene s piletinom, gljivama i đumbirom pospite nasjeckanim peršinom poslužite sa salatom od rajčice i uživajte u okusima dalekog kontinenta.

  • 30 min
  • Srednje zahtjevno
Australska piletina u finim začinima

Sastojci

Priprema

  1. Piletinu narežite na veće trakice, pospite kajenskim paprom , dodajte senf i promiješajte.
  2. Pripremljeno meso ostavite kratko marinirati.
  3. Mariniranu piletinu popecite na vrućem ulju do zlatne boje.
  4. Dodajte na štapiće narezane mrkvu, papriku, đumbir i na kraju gljive.
  5. Prelijte sa 150 ml vode i dodajte temeljac.
  6. Nastavite pirjati dok povrće ne omekša.
  7. Umiješajte špagete skuhane u posoljenoj vodi i ocijeđene.

Posluživanje: Gotovo jelo pospite nasjeckanim peršinom i poslužite sa salatom od rajčice.

Savjet: Količinu kajenskog papra odredite ovisno koliko ljuto volite. Vrijeme pripreme: 30 min + vrijeme mariniranja

Puding

Zadrhtite od uzbuđenja