Punjeni filet brancina

Filetirani brancin s pršutom, blanširanom blitvom i škampima prelijte s vinom i uživajte u ovom finom "morskom" jelu.

  • 35 min
  • Srednje zahtjevno
Punjeni filet brancina

Sastojci

Priprema

  1. Brancine najprije filetirajte.
  2. Filete pospite 1 žlicom Vegete i lagano popaprite.
  3. Na unutarnju stranu svake šnite složite po 1 plošku pršuta, 1 blanširani list blitve i rep škampa.
  4. Zarolajte i po potrebi spojite čačkalicom.
  5. Napunjene filete popecite u tavi na maslinovom ulju sa svih strana.
  6. Pred kraj dodajte zgnječene češnje češnjaka, ružmarin i lovorov list pa podlijte vinom i lagano pirjajte poklopljeno dok tekućina ne ishlapi.

Posluživanje: Prije posluživanja filete pospite kaparima i maslinovim uljem.

Savjet: Na ovaj način povežu se sve arome začinskog bilja zajedno s pečenim filetima.

ZA SEBE BIRAM NAJBOLJE

Okusi nadahnuti prirodom