Pohane pizza palačinke
- Recept by coolinarika.com -Bez obzira jesu li pohane ili zapečene, pizza palačinke razveselit će neodlučne ljubitelje slanih palačinki i pizze.

Priprema
U posudu prikladnu za miksanje uspite sadržaj vrećice mješavine za palačinke i dodajte vodu. Miksajte električnom miješalicom 2 minute da dobijete glatku smjesu. Tavu za palačinke (Ø 24 cm) zagrijte i kapnite nekoliko kapi ulja. Na srednjoj vatri ispecite tanke palačinke (8-10 komada). Za nadjev, svaku palačinku premažite kečapom. Preko kečapa rasporedite naribani polutvrdi sir, zatim gljive narezane na ploškice, mozzarellu narezanu na ploške i sve pospite origanom. Palačinke smotajte tako da dobijete sarmice. To je prikladno za pohanje. Palačinke umočite u razmućena jaja, a zatim u krušne mrvice.
Posluživanje: Pržite ih u srednje zagrijanom ulju do zlatne boje, a zatim izvadite na upijajući papir.
Savjet: Ako želite ubrzati pripremu palačinke nije potrebno panirati već poslužiti nadjevene.