Lazanje s tunom i rajčicom

Kad zamiriše lazanja, svi smo pomalo nalik mačku Garfieldu. Umjesto klasične lazanje s mljevenim mesom, probajte ovu preukusnu s tunom i rajčicom.

  • 55 min
  • Srednje zahtjevno
Lazanje s tunom i rajčicom

Sastojci

Priprema

  1. Na zagrijano maslinovo ulje stavite protisnuti češnjak, sjeckanu rajčicu i pirjajte oko 5 minuta da dobijete umak.
  2. U posudu za pečenje stavite malo umaka, posložite 3 kore lazanja.
  3. Preko njih rasporedite trećinu umaka, komadiće tune, masline narezane na ploške i pospite naribanim sirom. Postupak ponavljajte dok ne potrošite sastojke.
  4. Zadnju koru prelijte bešamelom i pospite naribanim sirom.
  5. Lazanje pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C 30-35 minuta.

Posluživanje: Poslužite tople uz salatu.

Savjet: Listove lazanja možete zamijeniti i zelenima ili kombinacijom bijelih i zelenih listova.

BILJE ZA OBILJE

Više okusa bez pokusa