Lazanje s tunom i rajčicom
- Recept by coolinarika.com -Kad zamiriše lazanja, svi smo pomalo nalik mačku Garfieldu. Umjesto klasične lazanje s mljevenim mesom, probajte ovu preukusnu s tunom i rajčicom.

Priprema
Na zagrijano maslinovo ulje stavite protisnuti češnjak, sjeckanu rajčicu i pirjajte oko 5 minuta da dobijete umak. U posudu za pečenje stavite malo umaka, posložite 3 kore lazanja. Preko njih rasporedite trećinu umaka, komadiće tune, masline narezane na ploške i pospite naribanim sirom. Postupak ponavljajte dok ne potrošite sastojke. Zadnju koru prelijte bešamelom i pospite naribanim sirom. Lazanje pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C 30-35 minuta.
Posluživanje: Poslužite tople uz salatu.
Savjet: Listove lazanja možete zamijeniti i zelenima ili kombinacijom bijelih i zelenih listova.