Juhe koje griju dušu

Nešto fino "na žlicu"

Svatovska juha

Uživajte u finim toplim juhama, a za savršen početak obroka pripremite ovu svatovsku s pilećim fileom u obliku rezanaca. Juha koja se sprema ponovo i ponovo.

  • 25 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Svatovska juha

Sastojci

Priprema

  1. Piletinu stavite kuhati u vodu i kuhajte 10 minuta.
  2. Uspite sadržaj vrećice Svatovske juhe i promiješajte. Kuhajte na laganoj vatri 10 minuta u polupokrivenoj posudi ne miješajući.
  3. Kuhanu piletinu izvadite iz juhe i narežite u obliku rezanaca, pa vratite u juhu.

Posluživanje: Pospite peršinom i poslužite.

Savjet: U juhu možete dodati i narezanu stabljiku celera.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 85 kcal / 355 kJ
Masti 3,49 g
Ugljikohidrati 7,52 g
Vlakna 0,01 g
Bjelančevine 5,54 g
Sol 0,05 g
Vitamin A 30,77 μg
Vitamin D 2,10 μg
Niacin 2,44 mg
Pantotenska kiselina 0,14 mg
Kalij 40,23 mg
Kalcij 8,87 mg
Fosfor 30,63 mg
prikaži sve
Na 100 g proizvoda Izvor: Podravka d.d.
Hrvatsko podneblje

Domaće je domaće