Roštilj

Delicije u kojima uživamo s posebnim žarom

Kobasice s roštilja

Za raznolikost vašeg roštilja svakako uvrstite i ono najjednostavnije - kobasice. Marinirajte ih u Vegetinoj  marinadi s češnjakom i budite sigurni da će svojim primamljivim mirisima i okusima upotpuniti ponudu na vašem stolu.

  • 20 min
  • Jednostavno
Kobasice s roštilja

Sastojci

  • 1 kg svježih kobasica (pečenica)
  • 1 Vegeta Grill marinada s češnjakom

Priprema

  1. Kobasice prelijte Vegeta Twist marinadom s češnjakom i ostavite da se mariniraju 30 minuta.
  2. Kobasice ocijedite od marinade i ispecite na dobro ugrijanom roštilju.

Posluživanje: Poslužite uz pečenu cikoriju na roštilju.

Savjet: Odaberite slabije začinjene i tanje svježe kobasice.

Sportski život

U zdravoj hrani, zdrav duh