Pikantne enchiladas s mljevenim mesom
- Recept by coolinarika.com -Avokado u mesnom jelu zanimljiva je kombinacija, a okusi Meksika zalogajima će dati pikantnu notu.

Priprema
Na zagrijano ulje stavite meso, pospite Vegetom Natur za meksička jela, dodajte 250 g rajčica narezanih na kockice i pržite 15 – 20 minuta dok meso ne dobije lijepu smeđu boju i sva tekućina ne ispari. Dodajte zatim ocijeđen i ispran grah i još kratko popecite. Avokado ogulite, maknite košticu i narežite ga na ploške koje izgnječite vilicom i pokapajte limunovim sokom. Ostatak rajčice narežite na kockice i umiješajte u pastu od avokada. Tortilje ugrijte na suhoj tavi, posipajte naribanim sirom i pustite da se sir rastopi. Na to stavite pripremljeno meso i na kraju avokado s rajčicom pa preklopite tortilje.
Posluživanje: Poslužite odmah.
Savjet: Avokado mora biti mekan da ga možete pretvoriti u pastu.