Kuhana teletina s povrćem
- Recept by coolinarika.com -Kako iz jednoga jela dobiti tri? Klikom na recept otkrit ćete i tu misteriju: saznajte kako od kuhane teletine s povrćem proizvesti glavno jelo, prilog i juhu! Jednostavno, zar ne?

Priprema
Teletinu stavite u lonac, dodajte oguljenu mrkvu, celer, Vegetu i dodajte dovoljno vode da prekrije sadržaj u loncu. Kad sadržaj zavri, kuhajte na laganoj vatri oko 40 minuta. Zatim dodajte luk, kupus i očišćenu papriku narezanu na četvrtine, list celera pa nastavite kuhati još 20-ak minuta. Kuhano meso izvadite i narežite na ploške.
Posluživanje: Meso poslužite s kuhanim povrćem koje ste prelili otopljenim maslacem pa sve pospite naribanim parmezanom.
Savjet: Kad izvadite meso i povrće, dobit ćete ukusnu teleću juhu.Ovo možete i zamrznutiZamrzavanje: Kuhanu teletinu ohladite u juhi, ocijedite i narežite na ploške, stisnite ih zajedno u “cijeli komad” i dobro zapakirajte. Juhu procijedite i zamrznite zasebno u vrećici. Odmrzavanje: Meso odmrznite u ambalaži i zagrijte u odleđenoj juhi.Trajnost: do 60 dana.