Krumpir iz pećnice

Ovo jednostavno jelo od krumpira možete pripremiti za dana kada pokušavate biti na dijeti, kad niste “od jela” ili ste, recimo, u selidbi – samostalno ili kao prilog.

  • 50 min
  • Jednostavno
Krumpir iz pećnice

Sastojci

Priprema

  1. Krumpir ogulite, operite i narežite ga na kriške. Pospite ga Vegetom Natur za krumpir i promiješajte.
  2. Stavite ga u vatrostalnu posudu, dodajte ulje, a posudu prekrijte alufolijom. Pecite krumpir u pećnici na temperaturi 180-200°C oko 20 minuta.
  3. Nakon toga maknite foliju i pecite još 20 minuta dok se krumpir ne zarumeni.

Posluživanje: Krumpir iz pećnice poslužite uz razna pečenja i ribe.

Savjet: Ako želite da vam krumpir bude sočniji, umiješajte luk narezan na kolutiće.

PASTA

Zbogom sjeckanju i neugodnim mirisima