Roštilj

Delicije u kojima uživamo s posebnim žarom

Zdenka s grilla

Ishod jela često ovisi o našem raspoloženju, a Zdenka grill kobasica sa sirom toliko je dobra da odmah podiže atmosferu i postaje glavna zvijezda vašeg grilla.

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Zdenka s grilla

Sastojci

Priprema

  1. Tikvice narežite na ploške, a kukuruz na šire kolutove. Lagano ih nakapajte uljem.
  2. Na zagrijanom roštilju ili grill tavi najprije ispecite povrće. Skinite ga s roštilja i lagano posolite.
  3. Zatim ispecite kobasice. Tijekom pečenja ih okrećite da se lijepo ispeku.

Posluživanje: Tople kobasice poslužite s pečenim povrćem i ketchupom.

Savjet: Na isti način pripremite i druge Grill Majstor kobasice.

Puding

Zadrhtite od uzbuđenja