Rižoto s rakovima, školjkama i šparogama

Za zadovoljstvo konzumiranja baršunastog obroka zaslužna može biti i Riža Sant Andrea jer će fuzija koju može stvoriti s drugim namirnicama dati upravo "ono nešto" jelu uz morske plodove i bijelo vino.

  • Jednostavno
Rižoto s rakovima, školjkama i šparogama

Sastojci

Priprema

  1. Na maslinovu ulju svijetlo popecite nasjeckani luk, dodajte protisnuti češnjak i na kraju rižu.
  2. Rižu popecite da postane staklasta, zalijte vinom i pustite da vino ispari. Dodajte Vegetu, zalijte s malo vode i kuhajte uz miješanje.
  3. Kad je riža napola omekšala dodajte škampe, školjke i šparoge. Nastavite kuhati podlijevajući toplom vodom.

Posluživanje: Kad je riža kuhana, dodajte maslac za baršunatost i poslužite.

BILJE ZA OBILJE

Više okusa bez pokusa