Klupski sendvič s hrskavom slaninom i prženom piletinom

Poslužite uz slani čips i uživajte u navijačkom ambijentu uz fine sendviče.

  • 15 min
  • Jednostavno
Klupski sendvič s hrskavom slaninom i prženom piletinom

Sastojci

Za umak

  • 2 žličice majoneze
  • 1 žličica meda
  • 1 češanj češnjaka
  • 1 žličica Vegeta Maestro sjeckanog vlasca
  • 1 žlica kiselog vrhnja

Priprema

  1. Piletinu posolite, pospite paprom i dimljenom paprikom. Stavite je između dviju plastičnih folija te potucite da postane tanka i iste debljine. Stavite je na zagrijano ulje i pecite do rumene boje.
  2. Popecite ploške špeka na zagrijanoj tavi bez ulja da postane hrskav i izvadite. Kruh tostirajte. Na zagrijanom ulju ispecite jedno po jedno jaje na oko.
  3. Majonezu, med, protisnuti češnjak, vlasac i kiselo vrhnje promiješajte da dobijete umak.
  4. Složite sendvič po redu: na plošku kruha stavite malo umaka, salatu, rajčicu i pileći odrezak. Prekrijte ploškama šunke i stavite prženo jaje.
  5. Poklopite drugom ploškom kruha, pa stavite salatu, rajčicu, hrskavi špek, preljev i poklopite ploškom kruha.
  6. Sendvič pričvrstite čačkalicom te na nju možete staviti pečene koktel kobasice za još više mesnog okusa.

Posluživanje: Poslužite uz slani čips.

Savjet: Umjesto pečenih jaja možete koristiti kuhana jaja.

ZA SEBE BIRAM NAJBOLJE

Okusi nadahnuti prirodom