Podravka

Kranjske s kajenskim paprom

Kranjske kobasice s kajenskim paprom 300 g 3d

Slavonska juha s paprikama, kukuruzom šećercem i kobasicama

Kad u slavonsku juhu dodate papriku, kukuruz šećerac i kobasice, dobit ćete pravi mali okrepljujući obrok.

  • 20 min
  • Jednostavno
  • 3 osobe
Slavonska juha s paprikama, kukuruzom šećercem i kobasicama

Priprema

  1. Paprike narežite na kockice i kratko ih popecite.
  2. Zalijte mlakom vodom, dodajte sadržaj vrećice juhe i kukuruz pa miješajte sve dok juha ne zakipi.
  3. Kuhajte na laganoj vatri 15 minuta i povremeno promiješajte.
  4. Sa strane ispecite kobasice, narežite na ploške i stavite u gotovu juhu.

Posluživanje: Po želji dodajte žlicu kiselog vrhnja.

Savjet: Kad u slavonsku juhu dodate papriku, kukuruz šećerac i kobasice, dobit ćete pravi mali okrepljujući obrok.

Plodovi šume na tanjuru

Čarobna šuma