Okrepljujuća juha s mesnim i gris okruglicama

Iznimnom aromom  komorač će juhi s mesnim i gris okruglicama podariti poseban okus, ali i obogatiti juhicu vrijednim mineralima.

  • 13 min
  • Jednostavno
Okrepljujuća juha s mesnim i gris okruglicama

Sastojci

Priprema

  1. Na zagrijanom ulju popecite komorač narezan na ploške te zalijte vodom.
  2. Kada voda zakipi, uspite sadržaj vrećice juhe. Promiješajte i kuhajte na laganoj vatri 10 minuta u polupokrivenoj posudi.
  3. Naknadno ne miješajte.

Posluživanje: Juhu pospite peršinom, ostavite neka stoji poklopljena jednu-dvije minute te poslužite.

Savjet: Osim iznimne arome, komorač je bogat izvor minerala i vitamina, pa će tako juhi s mesnim i gris okruglicama podariti poseban okus, ali i obogatiti njezin sastav.

ADIO ADITIVI!

Poznata jela bez nepoznatih sastojaka