Spoj koji će vas oduševiti kako okusom, tako i izgledom!
Ova dva sjajna izvora fitonutrijenata u kombinaciji obiluju tvarima dobrim za vaš organizam, poput oleinske kiseline i vitamina E.
Idealna kao prilog, snack, ali i u umacima za tjestenine ili ukusnim namazima. Uz sve to, omiljen su ukras sendviča i ostalih malih hladnih zalogaja!
Masline su vrlo dobar izvor mononezasićenih masnih kiselina i dobar izvor vitamina E. Čak 75% masti čini oleinska kiselina, koja smanjuje razinu kolesterola.
Priprema
Masline se u kulinarstvu koriste za pripremu različitih namaza za predjela, ali i za umake za ribu i perad. Može ih se dodati u gotovo sve salate, a sve se češće dodaju i u umake za tjesteninu.
- Čuvati: nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 10 dana
- Trajanje: 36 mjeseci
- Pakiranje: staklenka 350g, 680g
Sastojci
Masline, voda, pasta od paprike 18% (paprika, voda, zgušnjivači: Na-alginat, Guar guma), kuhinjska sol, regulator kiselosti: limunska kiselina, antioksidans: askorbinska kiselina.
Isprobajte ih u ovim receptima
Pogledajte slične proizvode
- Podravka povrće
- Podravka konzervirano povrće
- OBROK
- Ručak
- Međuobrok
- Večera
- OKUS
- Slano
- Kiselo
- GLAVNI SASTOJAK
- Povrće
- TIP PROIZVODA
- Prilozi jelima
- Salate
- STUPANJ PRIPREME
- Gotovo
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Bez glutena
- Prikladno za vegetarijance
- Halal
- Košer
- BRAND
- Podravka