Srdele koje se nakon našeg plavog Jadrana kupaju u bogatom soku najukusnijih rajčica, glavni su sastojak ovog finog, brzog obroka koji je spreman za konzumaciju bez termičke obrade.
Osim okusom, vašoj prehrani doprinose i kvalitetom: likopen iz rajčica i omega-3 masne kiseline iz srdela snažni su saveznici vašeg organizma!
Osim kao samostalno jelo, možete ih koristiti u umacima za tjesteninu ili palentu te u brojnim drugim jelima.
Ukratko...
Jadranske srdele • Prirodan izvor kalcija • Prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama • Umak od rajčice • Ukusan i brz obrok
Značajke proizvoda
proizvod se može konzumirati bez prethodne kulinarske obrade.
srdela (Sardina pilchardus) min. 65%, umak od rajčice max. 35% (voda, koncentrat rajčice 19 %, sojino ulje, šećer, jodirana sol, alkoholni ocat).
- Čuvati: na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
- Trajanje: 36 mjeseci.
- Pakiranje: 100 g.
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost | 116 kcal / 488 kJ |
---|---|
Masti | = 4.6 g |
- zasićene masne kiseline | = 1.3 g |
Ugljikohidrati | = 2.7 g |
- šećeri | = 1.6 g |
Bjelančevine | = 16 g |
Sol | = 0.74 g |
Kalcij | = 302 mg |
… | prikaži sve |
Izvor: Podravka d.d. | Na 100 g proizvoda |
Pogledajte slične proizvode
- BREND
- Eva
- OBROK
- Večera
- Ručak
- Međuobrok
- Doručak
- STUPANJ PRIPREME
- Gotovo
- OKUS
- Slano
- GLAVNI SASTOJAK
- Riba
- OSTALE KARAKTERISTIKE
- Bez konzervansa
- Bez dodanih pojačivača okusa
- Reciklirajuća ambalaža
- Bez glutena
- Izvor proteina