Jadranske sardine s rajčicom

Jadranske sardine s rajčicom

Rajska kombinacija!

Srdele koje se nakon našeg plavog Jadrana kupaju u bogatom soku najukusnijih rajčica, glavni su sastojak ovog finog, brzog obroka koji je spreman za konzumaciju bez termičke obrade.

Osim okusom, vašoj prehrani doprinose i kvalitetom: likopen iz rajčica i omega-3 masne kiseline iz srdela snažni su saveznici vašeg organizma!

Osim kao samostalno jelo, možete ih koristiti u umacima za tjesteninu ili palentu te u brojnim drugim jelima.

Ukratko...

Jadranske srdele • Prirodan izvor kalcija • Prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama • Umak od rajčice • Ukusan i brz obrok

Značajke proizvoda

proizvod se može konzumirati bez prethodne kulinarske obrade.

srdela (Sardina pilchardus) min. 65%, umak od rajčice max. 35% (voda, koncentrat rajčice 19 %, sojino ulje, šećer, jodirana sol, alkoholni ocat).

  • Čuvati: na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
  • Trajanje: 36 mjeseci.
  • Pakiranje: 100 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 116 kcal / 488 kJ
Masti = 4.6 g
- zasićene masne kiseline = 1.3 g
Ugljikohidrati = 2.7 g
- šećeri = 1.6 g
Bjelančevine = 16 g
Sol = 0.74 g
Kalcij = 302 mg
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Badnjak

Više od pripreme za Božić