Jadranske sardine s rajčicom

Jadranske sardine s rajčicom

Rajska kombinacija!

Srdele koje se nakon našeg plavog Jadrana kupaju u bogatom soku najukusnijih rajčica, glavni su sastojak ovog finog, brzog obroka koji je spreman za konzumaciju bez termičke obrade.

Osim okusom, vašoj prehrani doprinose i kvalitetom: likopen iz rajčica i omega-3 masne kiseline iz srdela snažni su saveznici vašeg organizma!

Osim kao samostalno jelo, možete ih koristiti u umacima za tjesteninu ili palentu te u brojnim drugim jelima.

Ukratko...

Jadranske srdele • Prirodan izvor kalcija • Prirodno bogato omega-3 masnim kiselinama • Umak od rajčice • Ukusan i brz obrok

proizvod se može konzumirati bez prethodne kulinarske obrade.

srdela (Sardina pilchardus) min. 65%, umak max. 35% (voda, koncentrat rajčice 20%, sojino ulje, šećer, kuhinjska sol, ocat, pšenično brašno).

  • Čuvati: na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
  • Trajanje: 36 mjeseci.
  • Pakiranje: 115 g.

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost 125 kcal / 523 kJ
Masti 4.9 g
- zasićene masne kiseline 1.7 g
Ugljikohidrati 2.1 g
- šećeri 1.8 g
Bjelančevine 18 g
Sol 0.83 g
Kalcij 235 mg
prikaži sve
Izvor: Podravka d.d. Na 100 g proizvoda

Pogledajte slične proizvode

učitavam još proizvoda
Puding

Zadrhtite od uzbuđenja