Promotivne aktivnosti Podravke - lipanj 2011.

Predstavljamo neke od aktivnosti planiranih za mjesec lipanj.

Podravka organizira brojne promotivne aktivnosti za svoje potrošače. Predstavljamo neke od aktivnosti planiranih za mjesec lipanj.

Degustacije proizvoda i prigodna prodaja

Grillajte s Podravkom!Da bi pripremili najbolji roštilj za svoju obitelj i prijatelje Podravka je Vaš glavni saveznik. Za brzo i jednostavno mariniranje mesa te njegov najbolji okus, upotrijebite Vegeta marinade ili Vegeta Natur Twist za grill. Uz pečeno meso servirajte Podravka senf, ajvarom i ketchup.

Posjetite neko od prodajnih mjesta uključenih u promotivnu prodaju uz nagrade, isprobajte asortiman Vegeta marinada, Vegeta Twisteva, Podravka ajvara, senfa i ketchupa i ponesite kući nagradu uz koju će i pripremanje roštilja biti još lakše. 

Osim promotivne prodaje, na dvadesetak prodajnih mjesta Podravkini promotori kulinarstva za Vas pripremaju najbolji roštilj.

 Datum

 Događanje

 Grad

 lipanj

Grillajte s Podravkom!

širom Hrvatske

     

Lino Mix&Play, promo nagradeS Lino Mix&Play žitaricama Podravka u kategoriji žitarica nudi konzumacijski specifičan i jedinstven asortiman visokokvalitetnih proizvoda.
Proizvodi su ukusan miks pahuljica i super dodataka (corn flakesa, mueslija, komadića voća, čokolade...) koji pružaju užitak u konzumaciji i osiguravaju dodatnu energiju.
Sve o novim Lino Mix&Play proizvodima i zabavi koju oni donose možete pronaći i na web stranici www.linomixandplay.com. Putem iste stranice pristupite i super uzbudljivoj igri „Pogodi koja si zvijezda!" koja se odigrava na Facebooku.

Želite isprobati nove proizvode?  Ništa lakše. Posjetite neko od prodajnih mjesta uključenih u promotivnu prodaju uz nagrade, isprobajte asortiman od tri različita Lino Mix&Play proizvoda i ponesite kući neku od atraktivnih nagrada uz kupnju: majice, naočale (geekice u boji) i zdjelice.
Akcija traje tijekom lipnja i srpnja na odabranim prodajnim mjestima.

Datum

Događanje

Grad

lipanj

Lino Mix&Play žitarice

širom Hrvatske

     

studena - voda kojoj vjerujem"Voda kojoj vjerujem" naziv je nove medijske kampanje za Studena vode.  Osim na vrhunsku kvalitetu Studene, kampanja se oslanja na autoritet i popularnost najbolje atletičarke svijeta Blanke Vlašić koja je desetak godina zaštitno lice Studene. Uz izvorsku vodu, Blanka promovira i prednosti Studena voda Go!, Shine i Defense koje pomažu održavanju funkcije mišića, očuvanju zdravlja kao i očuvanju zdrave kože.

Iskoristite prednosti Studena voda i na odabranim prodajnim mjestima odaberite svoju vodu kojoj vjerujete te neku od prigodnih nagrada uz kupnju:  čaša s potpisom Blanke Vlašić, kozmetičko ogledalo - četka, majica s potpisom Blanke Vlašić (ženska/muška), Lerovita stick.

Datum

Događanje

Grad

do 2.07.

Studena - voda kojoj vjerujem

širom Hrvatske

     

 Podravka i Electrolux daruju srcem

Uživajte u slatkim darovima Podravke i Electroluxa. Kupnjom malog kućanskog aparata na akciji na dar dobivate i Podravkin proizvod i knjižicu recepata. Proizvode potražite u trgovinama Electroluxa i partnera: Konikom, Technomax, Elipso, Technomarket, Frigo, Fliba, Merkur, Mercator i Brodomerkur.
Akcija traje do 20.6. ili do isteka zaliha.

Datum

Događanje

Grad

do 20.06.2011.

Podravka i Electrolux daruju srcem

širom Hrvatske

     

Napomena: Moguće su promjene navedenih datuma i mjesta održavanja promocija te vas pozivamo da pratite naše Facebook stranice (Vegeta Natur, Lino, Lero, Studena) na kojima objavljujemo datume promocija.