Postani specijalist grillolog

Roštiljajte uz Vegeta marinade i najoriginalnijom fotografijom s tog druženja osvojite titulu dr. specijalist grillolog.

Postani specijalist grillologRoštiljajte uz Vegeta marinade i najoriginalnijom fotografijom s tog druženja osvojite titulu dr. specijalist grillolog.

Postani specijalista grillologDovoljno je u periodu od 27.5. do 16.8. ostaviti fotografiju s roštiljanja te se sa svojim podacima na www.vegeta.com.hr i kroz 4 kruga izvlačenja nagrada kandidirati za osvajanje vrijednih nagrada. 

Želite li ukusno i sočno meso pripremljeno na roštilju, u pećnici ili jednostavno pečeno na tavi? Mariniranje sigurno nećete izostaviti.

Postani specijalist grillologIz Vegetine kuhinje stigle su Vegetine marinade nove generacije prilagođene svačijem loncu, tanjuru, roštilju i kulinarskom senzibilitetu. Vegeta marinade idealno su rješenje za brzo i jednostavno mariniranje te odličan okus pripremljenih jela. Mediteranska, Univerzalna, Pikantna i Marinada s češnjakom tekuće su mješavine za mariniranje, koje, ako vam je stalo do kulinarske kreacije i reputacije, jednostavno morate isprobati.

Upotreba je jednostavna - protresite bočicu i marinadom prelijte meso, ribu ili povrće. Ostavite 30 minuta ili više za intenzivniji okus i nastavite sa željenim načinom pripreme.

Uz vrhunski okus koji Vegetine marinade ostavljaju na jelima, visokokvalitetni proizvodi potpuno su bez konzervansa, bez dodanih aroma i pojačivača okusa.

Isprobajte nove marinade i zabavite se kroz kreativni nagradni natječaj, a kulinarski uspjeh i dobra zabava su zagarantirani!