Lino ti daruje dar, novi Lino kalendar

Lino nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju i još jednom daruje svoje prijatelje novim Lino kalendarom za 2010. godinu.

Lino ti daruje dar, novi Lino kalendarLino nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju i još jednom daruje svoje prijatelje novim Lino kalendarom za 2010. godinu. Ove godine Lino će ispričati priču o svom zanimljivom putovanju selom, odlasku na more i o malim prijateljima koje je na svom putovanju upoznao. Kako bi podsjetio svoje prijatelje u Hrvatskoj, koji su prošle godine poslali medvjediće za Lino kalendar za 2009. godinu, da izrezuju likove medvjedića s pakiranja Lino dječje hrane i na vrijeme osiguraju svoj primjerak Lino kalendara, poslao im je posebno pismo.

Lino ti daruje dar, novi Lino kalendarU njemu ih poziva na posebnu stranicu koju je pripremio za ovu prigodu. Na stranici se nalazi kratka anketa kojom Lino želi prikupiti točne podatke o svojim prijateljima, kao i informacije o klasičnom Lino kalendaru, ali i o novom, osobnom Lino kalendaru kojeg Lino poklanja svojim najvjernijim prijateljima.

Svi koji žele dobiti svoj primjerak Lino kalendara za 2010. godinu trebaju poslati izrezane likove medvjedića s kutijica ili vrećica Lino dječje hrane u ukupnoj vrijednosti od 2 kg zajedno s kuponom sa svojim podacima, najkasnije do 15.11.2009. na adresu LINO, p.p.160, 48000 Koprivnica.