Podravkina međunarodna korporativna konferencija o učenju i inovacijama za digitalno doba

Tajni recept najuspješnijih

Na 4. međunarodnoj korporativnoj konferenciji o učenju i inovacijama za digitalno doba, Podravka će zajedno sa svjetskim i domaćim partnerima iz poslovne, akademske i društvene zajednice otkriti tajni recept najuspješnijih.

Iskoristite priliku 24. studenoga 2016. poslušati vrhunska predavanja predavača iz Amerike, Velike Britanije, Nizozemske, Danske, Francuske, Hrvatske... Budući da je broj sudionika ograničen - osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Glavna tema Konferencije odnosi se na važnost stvaranja organizacijske kulture učenja i inovacija. Tri uže teme, koje će biti prikazane kroz predavanja, poslovne slučajeve, panel rasprave i radionice su:

• transfer znanja i inovacija između različitih kultura

• učenje, inovacije i korporativna kultura u digitalno doba

• povećanje konkurentnosti organizacija kroz inovativnost - ženski pogled

Konferenciju će otvoriti međunarodni stručnjaci iz područja inovacija, učenja i korporativne kulture u digitalnom dobu, nakon čega slijede panel diskusije, prezentacije uspješnih poslovnih slučajeva i radionice.

Organizacijom ove konferencije Podravka potvrđuje svoje određenje prema sustavu otvorenih inovacija, te kao i kroz dosadašnje tri konferencije promiče važnost udruživanja s poslovnom, akademskom i širom društvenom zajednicom u svrhu zajedničkog stvaranja društva znanja.

Do kraja rujna otvoren je i poziv za prijavu radova iz tri tematska područja konferencije. Imate li uspješan poslovni slučaj iz jedne od tri tema konferencije, možete ga poslati preko web stranice konferencije te osvojiti priliku predstaviti svoj rad na konferenciji 24. studenoga u Podravki ili kandidirati za galeriju radova konferencije.

Podravkina konferencija Znanje u fokusu 2016 ove se godine održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, koja  je prihvaćajući pokroviteljstvo navela da podupire ciljeve konferencije, a napose promoviranje izvrsnosti i inovativnosti u poslovnom okruženju.