Održane prve Podravkine korporativne sportske igre

U Zatonu pored Zadra održane su po prvi puta Podravkine korporativne sportske igre na kojima je sudjelovalo oko tisuću Podravkinih zaposlenika.

U Zatonu pored Zadra održane su po prvi puta Podravkine korporativne sportske igre na kojima je sudjelovalo oko tisuću Podravkinih zaposlenika.

U četiri dana trajanja, od 27. - 30. rujna, u turističkom naselju Holiday Village susreli su se Podravkaši iz Hrvatske te BiH, Srbije, Slovenije, Makedonije i Crne Gore. Tako su Podravkaši imali prilike odmjeriti snage u sportskim disciplinama kao što su mali nogomet, košarka, odbojka, potezanje konopa te mnoge druge.

Otvorenje prvih Podravkinih korporativnih sportskih igara obilježeno je paljenjem Podravkinog korporativnog roštilja na koji je voditelj Dražen Dretar Drele položio jedan od najpoznatijih Podravkinih proizvoda iz kategorije mesnih proizvoda, popularni jeger. Inače, za dobru zabavu se uz Dražena Dretara Drelea pobrinuo i novinar HTV-a Saša Sušec koji je uživo prenosio sportske dvoboje na pomalo opušteniji način.

Cilj korporativnih sportskih igara je razvijanje timskog duha među zaposlenicima jer su upravo oni najvažniji element svake moderne kompanije pa tako i Podravke. Jedino su zaposlenici ti koji pospješuju svaku efikasnost i ostvaruju poslovne rezultate. Svi sudionici izrazili su zadovoljstvo organizacijom igara i smještajem u Holiday Villageu u Zatonu, a članovi Podravkine Uprave obećali su organizaciju korporativnih igara i iduće godine te najavili kako će nastojati da ovo druženje postane tradicija.